the ides of march

nu sunt un fan clooney. mi se pare mult prea perfect. asa ca atunci cand am auzit ca e un film regizat de el, nu mi-am facut sperante prea mari. am fost totusi impresionata de o poveste cinica, despre politica si jocurile murdare din culisele ei.

guvernatorul morris (clooney) candideaza la presedentia americii. pentru a ajunge in “finala” trebuie sa castige in fata “colegului” pullmann. in echipa sa stau trei oameni care ii vor influenta decisiv deciziile: paul zara (philip seymour hoffman), seful de campanie, stephen meyers (ryan gosling), purtatorul de cuvant in relatiile cu presa si molly stearns (evan rachel wood), o practicanta. si cum e regula in america, cum apare practicanta in ecuatie, cum se duce naibii totul.

impreuna cu paul giamatti si marisa tomei, echipa face niste roluri exceptionale. iar ca regie, mi s-a parut ca clooney face o treaba excelenta!

ides of march (nu este un film politic, nu se transmit mesaje politice (decat foarte subtil si irelevant pentru actiune), insa este un film despre cum politica si mizeria de rigoare afecteaza vietile celor implicati. vi-l recomand!

ps. cred ca lui gosling ii fac un calendar separat 😀

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply